Inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Inspiratiesessie

De Donorvereniging Noord-West heeft een frisse start op het oog voor 2016. Het bestuur van de DVNW nodigt u daarom van harte uit om op zaterdag 21 november a.s. deel te nemen aan een inspiratiesessie. Samen met u willen wij brainstormen over de toekomst van de donorvereniging Noord-West.

Een inspiratiesessie georganiseerd door het bestuur van DVNW… Bent u nu ook zo nieuwsgierig geworden? Tijdens deze inspiratiesessie stellen wij de donor centraal. Onderwerpen als de Wereld Bloed Donor Dag 2016, de toekomst van de vereniging en de internationale bloedvoorziening zullen de revue passeren. Maar wij staan uiteraard ook open voor uw inbreng. Mogelijk heeft u vragen, opmerkingen of iets anderszins dat u graag met ons zou willen delen.

De inspiratiesessie vindt plaats in de Jaarbeurs. Meetup Beatrixgebouw, Jaarbeursplein 7, 3521 AL Utrecht. Vanaf 9.30 uur staat er koffie/thee voor u klaar. De bijeenkomst start stipt om 10.00 uur en duurt tot maximaal 12.00 uur. Na afloop kunt u nog tot 12.30 uur een drankje met ons nuttigen. Uiteraard worden de door u gemaakte reiskosten volledig vergoed. Komt u met de auto dan krijgt u bij vertrek een uitrijparkeerkaart van de Jaarbeurs.

Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 15 november via secretaris@dvnl-nw.nl. Heeft u vragen naar aanleiding van deze mailing dan kunt u ons bereiken via de mail of via telefoonnummer 06-18584923.

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van DVNW

Harry Seijkens (voorzitter)
Jan Willem Schuit (penningmeester)
Denise van Bennekom (interim secretaris)